Verpleging, Verzorging & Begeleiding

Stelt u eens voor: u heeft hulp nodig omdat u (even) niet meer zo goed voor uzelf kunt zorgen. Dan wilt u waarschijnlijk hulp die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Kiest u voor zorg van stichting Wijk-Zorg dan betekent dat, dat u vriendelijke en vakkundige mensen over de vloer krijgt, die professioneel handelen, die weten waar uw wensen liggen, die iets verder kijken dan alleen uw aandoening èn dus letten op uw omgeving en die voor een organisatie werken die graag samenwerkt met andere professionals in zorg en welzijn.

Uw zorg, onze zorg

Deze slogan hanteren alle medewerkers van stichting Wijk-Zorg, men levert professionele zorg vanuit het hart. De medewerkers van stichting Wijk-Zorg zijn professioneel geschoold, hebben hun hart op de juiste plaats, werken nauw samen met elkaar en maken gebruik van een groot netwerk door contact te hebben met andere professionals in zorg en welzijn.

 

Het onderscheid

U wilt waarschijnlijk weten waarin Wijk-Zorg het onderscheid maakt……. Dat zit in maatwerk en oog hebben voor meer dan wassen en aankleden. Wij kijken naar het fysieke, het mentale, het sociale en uw manier van zingeving. Wanneer deze vier gebieden in balans zijn, voelt u zich goed en kunnen we spreken van kwaliteit van zorg.

Dit alles maakt dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, want dat is ons doel!

 

Interesse? Neem eens contact met ons op.  info@wijk-zorg.nl