Betekenisvolle centra voor dagbesteding

Een dag is goed besteed als we er met een tevreden gevoel op terug kijken. Iedereen is op zijn eigen manier zinvol bezig, want het verschilt per persoon wát ons een tevreden gevoel geeft. Dat geldt ook voor mensen met beperkingen. Daarom bieden we bij Wijk-Zorg een scala aan mogelijkheden op onze centra voor dagbesteding:

 

Van praktische werkzaamheden en creatieve activiteiten tot beweging en ontspanning. 

De één is heel actief en naar buiten gericht, de ander meer in zichzelf gekeerd. Elke cliënt heeft een eigen temperament en daar houden we rekening mee bij het vinden van passende dagbesteding. Het is de uitdaging om samen te ontdekken wat mensen graag doen en welke vaardigheden hen goed af gaan.

 

Kies voor kwaliteit

Wijk-Zorg biedt dagbesteding op maat, aandacht en flexibiliteit. Bij ons kun je terecht voor individuele coaching, het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het leren omgaan met bepaalde problematiek. Mensen komen bij ons om te werken aan hun zelfstandigheid en eigenwaarde, voor (re)integratie, activiteiten, dagbesteding, gezelligheid en/of om hun naasten te ontlasten.

 

Meer weten

Weten wat we voor jou, een familielid of bekende kunnen betekenen? En wat de voorwaarden zijn? Neem contact met ons op.    info@wijk-zorg.nl