Aan de Akkerkers 60 in Oldenzaal, lokaal bekend als het gebouw “De Eik”,  is stichting Wijk-Zorg samen met de stichting Zelfstandig Ondersteund Wonen Oldenzaal een Buurtzorghuis gestart, voor mensen die zorg en/of ondersteuning nodig hebben.

 

De Eik is in de afgelopen maanden geheel verbouwd en gerenoveerd. Inmiddels zijn er in het gebouw een 9 tal appartementen gerealiseerd met een aparte slaapkamer, badkamer en een keuken met de benodigde keukenapparatuur. De appartementen varieren in grote van 60 tot 66 m2 en zijn volledig gestoffeerd.

Ieder appartement beschikt over een inpandige berging en geeft toegang tot een deel van de gezamelijke tuin cq het terras.

De appartemente zijn energie zuinig, zijn voorzien van vloerverwarming en komen in aanmerking voor huurtoeslag.

 

Het complex beschikt over een gezamenlijke huiskamer / recreatie ruimte.

 

Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen heeft u een zorg- of ondersteunings vraag (indicatie) nodig. Het zorgteam van Wijk-Zorg kan u eventueel bijstaan in het aanvragen van een indicatie.

 

Stichting Wijk-Zorg levert 24 uur zorg en 24 uurs zorg in de nabijheid binnen De Eik, de stichting Zelfstandig Ondersteund Wonen Oldenzaal regelt naast o.a. de verhuur extra services waar u tegen geringe vergoeding gebruik van kunt maken. Hierbij kunt u denken aan een dagelijks vers gekookte maaltijd waarvan de ingrediënten vers worden ingekocht en verwerkt, wasverzorging, strijkservice etc.

 

“Zorg met een kloppend hart in plaats van met een tikkende stopwatch”

 

Er zijn nog enkele appartementen vrij, dus bij interesse …………. wees er snel bij.

 

Voor informatie: 06-21248979 of 06-57935714